100% УДОВЛЕТВОРЕНОСТ ОТ НАШИТЕ ОБУЧЕНИЯ ИЛИ ЩЕ ВИ ВЪРНЕМ ПАРИТЕ!

100 % ГАРАНЦИЯ

Ние сме уверени, че ще сте  доволни от обученията и ще получите нови знания и умения.
Ако по някаква причина, не сте удовлетворени - ние ще ви върнем парите!

Ще получите обратно сумата, за която сте закупили обучението.

За целта след като получите и се запознаете с първата и втората части и прецените, че обучението по някаква причина не ви удовлетворява заявете това писмено по имейла, като направите искане за връщане на парите.

100% удовлетвореност или ще ви върнем парите!

КАК РАБОТИ

Всяко обучението   се състои от 5 части, които ще получавате регулярно по една на седмица в ПДФ  формат. Има опция да получите целия курс наведнъж. Всяка част съдържа теория,  практически занимания и инструкции за самостоятелна работа. Желателно е да пристъпите към заниманията  само, ако сте се запознали с предишната част и сте изпълнили практическите задачи. Препоръчително е след завършването на курса да продължите заниманията поне още няколко месеца, за да затвърдите новите умения.

Обратната връзка/контактът с водещия тренинга/ се осъществява по имейла.

Курсът е насочен към личностно развитие, и не предвижда проверка на знанията.

След завършване на обучението, ако желаете можете да получите сертификат за участие, който не е включен в цената и се заплаща допълнително. Сертификатът не е документ за професионална квалификация, а удостоверява вашето участие в съответното обучение.

След като получите първите две части от обучението и прецените, че курсът няма да ви е полезен можете да се възползвате от гаранцията и да прекратите участието си, като цялата сума която сте заплатили, ще ви бъде върната. От гаранцията не можете да се възползвате, ако не сте направили искане след като сте получили втората част или сте заявили желание да получите целият курс наведнъж.

МУЗИКОТЕРАПИЯ или лечение чрез музика

Едномесечен дистанционен тренинг

  1. Как музиката променя и стимулира нервната и имунната система?
  2. На какво да заложим –мелодия и ритъм или темпо и лад – за да отстраним стреса?
  3. Какви музикални рецепти да използваме за да отстраним тревожността и депресията ?
  4. Как децата ни могат да повишат успеха си в училище чрез музикотерапия?
  5. Съвременни методи на музикотерапия – начини на приложение.

Много хора ползват музиката (успокояващата или друг вид музика), за да релаксират и станат по-оптимистични. Изследователите смятат, че музиката стимулира естественото състояние на тялото “да се чувства добре” органически. Като стимулиращ резултат се наблюдава подобряване на кръвообръщението, стабилизиране на кръвното налягане, пулса, дишането и стойката на тялото.

Музикотерапията се използва за излизане от определени състояния, като стрес и скръб, и за лечение на разстройства като депресия, тревожности, панически разстройства, аутизъм, заекване, хиперактивност и дефицит на внимание при децата и за диагностициране на психично-здравните нужди. 

Учебник по МУЗИКОТЕРАПИЯ

Едномесечен дистанционен тренинг

Това ръководство несъмнено надвишава съдържанието на обикновен учебник, защото съдържа информация с енциклопедична насоченост. То започва с кратка история не само на музикотерапията, но и на самото музикално изкуство във всичките му форми, включително създаването и усъвършенстването на музикалните инструменти. Под формата на критичен анализ са представени най-широко разпространените съвременни методи на музикотерапия. Този подход разкрива възможности за избор пред специалистите – обучаващи се или практикуващи музикотерапевти.

Музиката играе съществена роля за възникването и развитието на човешката цивилизация. Социалната предопределеност на човешката природа обуславя постоянна комуникация. Взаимоотношенията между хората се поддържат както чрез речта (словестната връзка, свързана с разума – логическото мислене), така и с музиката, преодоляваща всяка логика. Музиката се поражда от човешките емоции, и едновременно оказва силно влияние върху чувствата ни. Като форма на изкуството, тя притежава мощно въздействие върху структурирането на човешката личност и обуславя положителни промени в същността на човека.

TOP